Logo Web Monkeys - Agentie de web design Bucuresti
Digital dream team

Partenerii ideali pentru proiecte îndrăznețe

Suita completă pentru lansarea în online

Cea mai incitantă perioadă a unei afaceri este perioada de start-up atunci când ideile tale încep să se materializeze. Suntem aici să te ajutăm cu fiecare etapă, de la consultanță, la execuție și scalare.

Servicii
Web design

Tu ne povestești despre conceptele și ideile tale de business iar noi ne asigurăm că ele sunt valorificate prin intermediul site-ului tău, a magazinului online sau a paginii de vânzari. 

Copywriting - texte care vând

Un singur termen care definește tehnica de a comunica corect, plăcut și confingător. Te ajutăm să-ți scrii povestea într-un mod atractiv pentru clienți. Vei observa creșterea interesului pentru serviciile și produsele tale.

Campanii
Digital Marketing

Te-am ajutat să te prezinți în online, acum comunici eficient cu clienții tăi și prin urmare este timpul să fi descoperit și de alți potențiali cumpărători. Te ajutăm să ajungi la noii tăi clienți prin Facebook și Google Ads.

Lansare în online

/ Devii mai vizibil pentru clienții tăi actuali și viitori.

Brand awareness

/ Devino cunoscut pentru produsele și serviciile tale.

Creșterea vânzărilor

/ Odată cu vizibilitatea crescută, asteaptă-te la mai multe vânzări.

Creștere ghidată

/ Colaborând cu noi ai acces la tendințele ce te vor ajuta să crești.

Creșterea vânzărilor

/ Odată cu vizibilitatea crescută, asteaptă-te la mai multe vânzări.

Creștere ghidată

/ Colaborând cu noi ai acces la tendințele ce te vor ajuta să crești.

Ce vei obține colaborând cu noi?

Web design & development potrivite personalității afacerii tale

Clienții noștri trec printr-un set de întrebări menite să definească identitatea afacerii lor. În urma unui research la nivel de concurență și nișă, punem rezultatele împreună și definim cum va arata site-ul tău de prezentare, magazinul tău online sau pagina ta de vânzare. 

Implicare directă din partea echipei noastre

Vom organiza meeting-uri regulate pentru ca tu să ști mereu unde ne aflăm cu parcusul proiectului și care sunt pașii pe care urmează să îi facem. În felul acesta ești mereu informat și ai controlul asupra procesului.

Propuneri și soluții pentru problemele cu care te confrunți

Vei avea suportul nostru atunci când vine vorba de alegerea unei soluții de hosting, un CRM de vânzări, un anumit tool pe care să îl folosești pentru task management sau anumite integrări pe care vrei să le faci pentru a eficientiza modul în care tu și echipa ta lucrați. 

1 +

Ani de experiență cumulată

0 +

Branduri lansate

0 +

Articole scrise

0 %

Clienți recurenți

Partenerii noștri pentru servicii digitale

Web Monkeys - Design Rush Partners
Web Monkeys is official DesignRush partner

3 semne că ai nevoie de noi

Vrei să te dezvolți și să crești vânzările

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că nu ești genul care să creezi un business, să îl faci profitabil iar apoi să te mulțumești cu atât. Tu vrei să crești portofoliul de clienți și încasările.

Vrei să fi competitiv și să te faci remarcat

Pentru a fi competitiv nu trebuie să ai cel mai mic preț dintre toți concurenții tăi și nu încurajăm acest “race to the bottom”. A fi competitiv însemnă să te remarci și să câștigi clientul.

Înțelegi importanța prezenței online

Dacă ai înțeles că prezența online a afacerii tale nu se rezumă doar la a avea o pagina de Facebook pe care postezi uneori, atunci ești cu un pas înaintea antreprenorilor old-school.

They count on us